Wijknetwerk

U bent hier: Home / Dichteren / Wijknetwerk

Wijknetwerk

Wijknetwerk

In elke wijk is er een wijknetwerk. Het wijknetwerk heeft één keer in de maand een vergadering. In het wijknetwerk zitten verschillende organisaties die samen streven naar een leefbare wijk.

Wijkregisseur, gemeente Doetinchem

De wijkregisseur ontplooit initiatieven en pakt knelpunten aan om de woonomgeving zo prettig mogelijk te maken en te houden. Voor meer informatie, of voor uw eigen initiatief kunt u contact opnemen met uw wijkregisseur.
Dichteren: Norbert Berns, (0314) 377 485, norbert.berns@doetinchem.nl
De Hoop, Wijnbergen, 't Weerdje: Tamara Otten, (0314) 373839, t.otten@doetinchem.nl
 

Wijkbeheerder, gemeente Doetinchem

Bij de wijkbeheerder kunt u terecht voor al uw vragen en ideeën op het gebied van beheer, uitvoering, handhaving en afval van de gemeente Doetinchem.
Pascal Verheij, (0314) 377 444, p.verheij@doetinchem.nl

Wijkagent, Politie Doetinchem

De wijkagent onderhoudt in de wijk nauwe contacten met de bewoners en partners. De wijkagent is de schakel tussen enerzijds de wijk en anderzijds de politie.
Frans Geerdink, 0900 8844, team.doetinchem@no-gelderland.politie.nl

Woonconsulent, Sité Woondiensten

Bij de woonconsulent van Sité kunt u terecht voor vragen of opmerkingen over uw woonomgeving, bijvoorbeeld woonfraude of overlast.
Jolanda de Zwart  (0314)372000  Jolanda.dezwart@swd.nl                                     

Wijk- en Complexbeheerder, Sité Woondiensten

Bij de Wijk- en Complexbeheerder van Sité kunt u terecht voor vragen over uw woningen, appartementsgebouw of de directe omgeving.

Erik Nibbeling (0314) 372000 erik.Nibbeling@swd.nl

Buurtcoach, Buurtplein bv

Bij de buurtcoach kunt u terecht bij problemen op het gebied van wonen, zorg, financiën, werk en opvoeding. De buurtcoach die deelneemt aan het wijknbetwerk Dichteren Steffie Rouwenhorst (0314) 760 179 s.rouwenhorst@buurtplein.nl

Twitter