Wijknetwerk

U bent hier: Home / Overstegen / Wijknetwerk

Wijknetwerk

In elke wijk is er een wijknetwerk. Het wijknetwerk heeft één keer in de 2 maanden  een vergadering. In het wijknetwerk zitten verschillende organisaties die samen streven naar een leefbare wijk.

Wijkregisseur, gemeente Doetinchem

De wijkregisseur ontwikkelt nieuwe ideeën en pakt knelpunten aan om de woonomgeving zo prettig mogelijk te maken en te houden. Voor meer informatie, of voor uw eigen idee kunt u contact opnemen met uw wijkregisseur.
Norbert Berns, telefoon: 0314 377 485 of per email:  norbert.berns@doetinchem.nl

Wijkbeheerder, gemeente Doetinchem

Bij de wijkbeheerder kunt u terecht voor al uw vragen en ideeën op het gebied van beheer, uitvoering, handhaving en afval van de gemeente Doetinchem.
Jan Schut, (0314) 377 444, j.schut@doetinchem.nl

Wijkagent, Politie Doetinchem

De wijkagent onderhoudt in de wijk nauwe contacten met de bewoners en partners. De wijkagent is de schakel tussen enerzijds de wijk en anderzijds de politie.
Janneke Rensing, 0900 8844, team.doetinchem@no-gelderland.politie.nl

Woonconsulent, Sité Woondiensten

Bij de woonconsulent van Sité kunt u terecht voor vragen of opmerkingen over uw woonomgeving, bijvoorbeeld woonfraude of overlast.
Jolanda de Zwart, (0314) 375 745, jolanda.dezwart@swd.nl

Wijk- en Complexbeheerder, Sité Woondiensten

Bij de wijk- en complexbeheerder van Sité kunt u terecht voor vragen over uw woningen, appartementsgebouw of de directe omgeving.
Richard Meinicke, (0314) 372074, richard.Meinicke@swd.nl. Vanaf 1 september 2017 voor de Muziekbuurt (0314) 372 067 of liesbet.vrolijk@swd.nl

Buurtcoach, Buurtplein bv 

Bij de buurtcoach kunt u terecht bij problemen op het gebied van wonen, zorg, financiën, werk en opvoeding. De buurtcoach is uw eerste aanspreekpunt en wil de schakel zijn tussen u en de verschillende instanties.
Anjo Racz, (0314) 760 169, a.racz@buurtplein.nl
Marion Pleunis, (0314) 760 173, m.pleunis@buurtpleinbv.nl

Jaarplan

Elk jaar maakt het wijknetwerk van Overstegen een jaarplan. Het plan kunt u bekijken via onderstaand pdf.

Twitter