Wijkagenten Gaanderen

U bent hier: Home / Wijkagenten Gaanderen

Wijkagenten Gaanderen

wijkagent

Herbert Kreunen
Ik ben Herbert Kreunen, wijkagent voor Schoneveld en Oosseld. Door het tijdelijk uitvallen van Jan Eskes nemen Marieke Brugman en ik samen de wijk Gaanderen waar. Sinds 1988 ben ik werkzaam bij de politie. Ik ben begonnen bij de toenmalige gemeentepolitie ‘s-Gravenhage. Na een aantal wisselingen van standplaats ben ik weer teruggekeerd naar mijn roots; de Achterhoek. 7 jaren ben ik wijkagent geweest in Doetinchem Noord-Bezelhorst. In maart 2016 heb ik de wijk Doetinchem Noord-Bezelhorst verruild voor Schoneveld/Oosseld.

Marieke Brugman
Hallo! Mijn naam is Marieke Brugman en samen met Herbert Kreunen ben ik waarnemend wijkagent van Gaanderen. Ik ben sinds 2009 werkzaam bij de politie en vanaf 2012 in Doetinchem, team Achterhoek-West. Naast mijn reguliere werk heb ik ook diverse neventaken, waaronder de ME en biker in de horeca. Ik wil mij nu meer gaan richten op het wijkwerk en zo doende neem ik samen met Herbert de wijk waar.

Wij hebben er erg veel zin in. Tot ziens in de wijk!

Taken wijkagent
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

  • Wijkwerkpagina

  • test doc lijst

Twitter