Belevingswoning Schöneveld

Belevingswoning Schöneveld

In de Belevingswoning in Schöneveld kunnen Doetinchemmers ervaren hoe de eigen woning toekomstbestendig gemaakt kan worden. Dit om inwoners van Doetinchem zolang als mogelijk en verantwoord is van hun vertrouwde woning te kunnen laten genieten.

Bejaardencentra en verzorgingshuizen zitten vol en er is steeds minder geld voor zorg. Door minder bemoeienis van de overheid, wordt er steeds meer een beroep gedaan op eigen verantwoordelijkheid. 

Helpende hand

De Belevingswoning Schöneveld biedt inwoners van Doetinchem graag een helpende hand bij het oppakken van eigen verantwoordelijkheid. Met als doel mensen zolang als mogelijk en verantwoord is zelfstandig te kunnen laten wonen in hun geliefde woning. Vaak blijft een woning met relatief kleine aanpassingen veel toekomstbestendiger te zijn en hoeft men niet onnodig te verhuizen naar een aangepaste woning.

Gratis advies en ideeën

De belevingswoning aan de Ruyslaan 18 in Doetinchem is op 1 april 2016 geopend. Men kan in deze woning allerlei snufjes en handigheidjes ervaren. Naast gratis ideeën en advies worden hier ook diverse workshops op het gebied van veiligheid en duurzaamheid gegeven. De mogelijkheden die de belevingswoning biedt zijn niet allemaal even technisch, maar zijn veelal gewoon praktisch van aard. Ook worden er steeds oplossingen in diverse prijsklassen aangeboden. De belevingswoning is voor iedereen.

Wilt u de woning bezoeken of wilt u meer informatie? Via www.belevingswoning.nl kunt u meer informatie krijgen, u inschrijven voor een woningbezoek en de virtuele tour bekijken.

Veel belevingsplezier!

Belevingswoning Schoneveld

Twitter